Nieuw kapsel voor nieuwe start Sarah van Soelen

Sarah van Soelen is nog maar net terug in Nederland. En nu heeft ze een korte coupe! Dit liet ze zien op haar Instagram. Eerder liet ze weten dat ze weer terug was in Nederland. Dat liet ze weten vanuit de kappersstoel in Amsterdam.

Knipbeurt

Sarah liet weten: “Zo, laten we hier weer even wat anders van maken”. In het bericht tagde ze de vrouw van Najib Amhali (haar kapster). Deze knipbeurt hoort waarschijnlijk bij haar nieuwe start. Kort hierna stuurde ze een foto van het resultaat, en dat ziet er prachtig uit!

Bekijk hieronder het resultaat:

Heftige periode

Begin deze maand werd Sarah gespot op het vliegveld. Youtuber Yvonne Coldeweijer zei dat ze vertrokken zou zijn naar een afkickkliniek, dit bleek klinkklare onzin te zijn want Sarah is al 1,5 jaar clean. Sarah liet weten dat ze daar zat om om te leren gaan met alle aandacht die ze krijgt sinds haar relatie met André Hazes.

Sarah liet weten dat deze roddels pijn doen. Vooral als het pure onzin is. Ze liet weten:

“En nu zijn voor mij de grappen klaar. Dit heeft niks meer te maken met roddelen. Dit is gewoon, zoals ik het noem, pesten!” Ze ging verder: “Ik hoop dat mensen in gaan zien dat ze niet alles maar kunnen roepen en op Instagram kunnen posten. Dit moet stoppen!”

Wij wensen Sarah alle geluk en laten we hopen dat Yvonne nog een keer nadenkt voordat ze iets online gooit.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven