Nieuw datingprogramma in de maak: ”Niet praten, meteen wippen”

Nieuw datingprogramma in de maak: ''Niet praten, meteen wippen''

Het NPO-subsidieslurpende PowNed, ooit bekend om de leuke filmpjes, komt op korte termijn met een nieuw datingprogramma. Dat heeft de omroep zojuist laten weten.

In Nederland hebben we natuurlijk al ontzettend veel datingprogramma’s. Enkele bekende titels zijn natuurlijk First Dates en Lang Leve de Liefde.

Maar ook programma’s zoals Boer zoekt vrouw en Married at First Sight kunnen steevast rekenen op hoge kijkcijfers. Daar speelt PowNed handig op in.

Format

Het format wijkt echter wel iets af van de standaard datingshows. De singles ontmoeten elkaar namelijk direct in de kamer waar je normaliter pas eindigt.

In de slaapkamer dus. PowNed is op zoek naar deelnemers tussen de 18 en 40 jaar, die helemaal klaar zijn met bekende dating-apps. Op de website schrijven ze er dit over:

”Heb je Heb je Tinder, Bumble of Gindr helemaal uitgespeeld en wil je alleen nog maar in reallife daten? Doe dan mee aan het nieuwe datingprogramma van PowNed.”

Niet verlegen

Het is wel de bedoeling dat er een beetje actie gaat plaatsvinden in de slaapkamer. Verlegen typetjes zijn ongewenst, gezien het feit dat je elkaar meteen ontmoet in de slaapkamer.

”Het maakt niet uit waar je woont: je mag je zelfs aanmelden als je woont in een kleine studio, een studentenkamer of nog bij je ouders (op de boerderij).”

Alleen online

Het programma zal niet op televisie worden uitgezonden, maar zal alleen te zien zijn als webserie op NPO3 en YouTube. Het is nog niet bekend wanneer het uitgebracht wordt.

Scroll naar boven