Nieuw biertje gemaakt van geroosterde stierentestikels blijkt heel lekker en populair te zijn

Tegenwoordig experimenteren mensen steeds meer, dus ook met bier. Er bestaan al veel experimentele bieren, van extreem sterke (Bijvoorbeeld ’s werelds sterkste bier, 67,5% slangengif) tot biertjes die extreem pittig zijn. Eén die ik nog maar kortgeleden is ontdekt en waarvan ik nog niet 100% overtuigd ben dat ik het ooit wil proberen, is Rocky Mountain Oyster Stout. Eén van de belangrijkste ingrediënten? … Stieren testikels.
 
Ja, dat heb je goed gelezen. Sommigen van jullie hebben misschien wel gehoord van deze, delicatesse, omdat het al in 2012 een bekendheid werd. Enigszins verrassend, het begon als een 1 april grap die werd gehouden door de Wynkoop Brewing Company in Denver Colorado.

Om redenen die mij niet bevallen, zou het bier echter een vaste favoriet van de fans worden. In feite zelfs, dat het nu een hoofdbestanddeel van de brouwerij is.

Rocky Mountain Oyster Stout, afkomstig met een stevige alcoholpercentage van 7,2 procent, heeft 25 kilo “vers gesneden en geroosterde stieren testikels” en zeezout. De brouwerij beschrijft het bier als een “assertieve”, wrede donker biertje, wat opnieuw begrijpelijk is omdat het gemaakt is van de testikels van een stier.

Nu, terwijl ik niet kan zeggen dat ik het jammer vind om een ​​biertje als deze te krijgen, heeft het buitengewoon goede feedback van al diegenen die het hebben geprobeerd.

Ken jij iemand waarvan je denkt dat hij dit moet proberen? Laat het ons weten in de comment en deel dit artikel als je echt van bier houdt!