Nicolleke wil Peter terug en poseert in haar nakie: ”Dit is wat je mist”

Nicolleke wil Peter terug en poseert in haar nakie: ''Dit is wat je mist''

Nicolleke en Peter Gillis zijn al heel wat maandjes uit elkaar. Hoewel Peter daar naar eigen zeggen wel om moest rouwen, besloot zijn ex-vriendin te bouwen aan haar imperium. Dat gaat haar op zich best goed af, ze verdient prima.

Nicol heeft de zaakjes best prima voor elkaar. Nederland barst van de wanhopige mannen die allemaal betalen om Nicol in haar nakie te zien.

Daar verdient ze dus een lekkere boterham mee. In de tussentijd zijn er ook al wat video’s opgedoken waarbij ze innig kust met vrouwen.

Nieuwe liefde

Eergisteren was er ineens een interview in de Prive, waarin Peter Gillis bekendmaakte een nieuwe vriendin te hebben. Dat is ene Wendy, over wie vlak daarna alweer de wildste geruchten opdoken.

De moeder van vijf kinderen staat op het internet bekend om niet zulke prettige dingen. Laten we het daar maar op houden. Ze speelde ook mee in een videoclip met de naam ‘Jij bent een golddigger’.

Wendy is niet bekend in de wereld van Peter (zegt ze) en kijkt haar oogjes uit door de luxe waarvan ze nu allemaal gebruik mag maken.

Peter loopt zelfs zo hard van stapel, dat hij de Massa is Kassa-bus heeft laten voorzien van een levensgroot logo van zichzelf en Wendy. Die mag ook haar opwachting maken in seizoen 10 van het gelijknamige televisieprogramma. Daar krijgt ze vast centjes voor.

Nicol

In de tussentijd lijkt het erop dat Nicol nog steeds (of alweer) vrijgezel is. Er gaan geruchten rond dat ze het niet leuk vindt dat Peter een nieuwe vriendin heeft.

Het was daarom wel heel erg toevallig dat ze op dezelfde dag een foto met een (onbekende) man postte, gevolgend door een video waarin ze weer tongworstelt met een dame.

Maarrrrr er is meer want Nicol heeft op haar Instagram een bijna-bloot fotootje van zichzelf geplaatst. Het schijnt dat ze de multimiljonair erg mist en hem flink jaloers wil maken:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicol Kremers (@kremersnicol)

Scroll naar boven