Nicolleke van social media gegooid: toont schietijzer

Nicolleke van social media gegooid: toont schietijzer

Nicolleke Kremers is een bijzondere vrouw. We zouden inmiddels een boek over de ex-vriendin van Peter Gillis kunnen schrijven. We zouden er trouwens niet van opkijken wanneer iemand dat ooit een keertje gaat doen. De Brabantse is nogal, hoe zullen we het zeggen: losbandig.

‘AlleenFans’

Nicol Kremers verschijnt bijna dagelijks in het nieuws. In het begin ging dat alleen maar over situaties uit Massa is Kassa. Nadat ze uit elkaar ging met Peter, startte ze haar eigen ‘bedrijfje’.

La Kremers ging de adult-industrie in. Via Instagram liet ze haar volgens weten een ‘AlleenFans’-account te zijn begonnen. En hoe gek het misschien ook klinkt: de wanhopige mannen dienden zich automatisch aan. Duizenden mannen (en vrouwen?) legden zo’n 20 euro per maand neer voor foute kiekjes.

In de tussentijd heeft Nicolleke haar imperium flink uitgebreid. Zo konden haar ‘fans’ ook een Snapchat-premium account nemen, waar ze tegen betaling pikante content te zien krijgen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicol Kremers (@kremersnicol)

Peter Gillis

Goed focussen lijkt echter niet zo erg te lukken. In de tussentijd is Nicol ook bezig met haar ex Peter Gillis helemaal kapot te maken. Voor zover Gillis dat zelf nog niet gedaan heeft.

Zo heeft ze hem in staat van beschuldiging gesteld van maar liefst tien feiten. En dan wil Nicol ook nog dat alle afleveringen van het programma Massa is Kassa, waarin zij te zien is, offline gehaald worden.

Het zijn dus drukke dagen. Eerder vandaag werd overigens al duidelijk dat de zittingsdatum van 29 augustus verplaatst wordt. Er is meer tijd nodig om een en ander te onderzoeken.

TikTok

Mevrouw Kremers was voorheen ook vaak actief op TikTok. In de beginfase van haar vrijgezelle leven gebruikte ze dat om kinderen geld afhandig te maken.

Voor ee donatie van 100 euro schreef ze de naam een kind op haar voorhoofd. Maar sinds vandaag heeft Nicol helaas geen TikTok meer.

De reden hiervoor zijn geen spannende plaatjes. Nee, Kremers besloot om te zwaaien met een ‘schietijzer’. En dat mag natuurlijk niet van het platform.

Nicolleke van social media gegooid: toont schietijzer

Verbannen

Ze was gisteren live op TikTok, waar ze het ineens een witblauw voorwerp tevoorschijn haalde dat volgens de moderators van het platform een pistool was.

Wat er vervolgens gebeurde, was dat de livestream abrupt werd afgebroken. De account van Nicol is daarna direct offline gehaald. Het vermoeden bestaat dat ze voorlopig niet mag terugkeren.

En dat is ook niet gek. TikTok staat niet bekend als een veilig platform. Zo worden er via TikTok vaak ‘challanges’ gedeeld, waarbij kinderen helaas het leven laten.

We kunnen er dus vanalles van vinden, maar Nicol is hier gewoon zwaar in de fout gegaan. Wat dat betreft handelt TikTok perfect, want het toont aan dat er actief wordt ingegrepen.

Beveiliging

Recent werd Nicol op een terras gesignaleerd terwijl ze druk aan het bellen was. Iemand die er vlakbij zat, kon horen dat ze daarin zei zich niet veilig te voelen.

Ze vertelde tegen de persoon aan de andere kant van de lijn dat ze graag beveiliging wil, en dat er camera’s moeten komen zodat ze zich niet meer druk hoeft te maken.

Scroll naar boven