‘Nicolleke met drank op betrokken bij zwaar auto-ongeluk’

Brekend nieuws: Nicolleke opgenomen in kliniek

Nicol Kremers is deze dagen onophoudelijk te vinden in de media. De ex-vriendin van Peter Gillis is ook te vinden op de Kamasutra-beurs in Utrecht.

Nicolleke had daar wilde plannen. Zo had ze het idee om 140 euro te vragen voor een foto met een fan. Daarna kwam het idee om lootjes te gaan verkopen.

Het klinkt als een hele domme grap, maar wie vijf euro per lootje betaalt maakt kans op een date met Nicolleke. Als je er tien koopt, maak je tien keer zoveel kans.

Geen rijbewijs meer

Maar hoe is Nicol eigenlijk op de Kamasutrabeurs gekomen? Ze promoot haar webshop met volwassen speeltjes daar en heeft een roze Fiat 500 op haar stand staan.

En dat is opmerkelijk, want volgens een gerucht van het juicekanaal Reality.FBI, heeft ze helemaal geen rijbewijs meer.

Het kanaal heeft namelijk een tip ontvangen dat Nicol betrokken was bij een ernstig eenzijdig 0ngeval in de nacht van 5 op 6 maart, waarbij ze zwaar onder invloed was van alcohol.

De auto waarin ze gereden zou hebben, was geleend van een vriendin. Kremers zou dezelfde dag van de camping gegooid zijn door haar vriendin.

Total loss

De auto zou total loss verklaard zijn en Nicolleke’s rijbewijs zou ingevorderd zijn. De spion geeft veel informatie, zoals het kenteken van de auto.

Een snelle check bij de RDW op kenteken 22-NS-PS, wijst uit dat de Peugeot 206 op 8 maart inderdaad gesloopt is.

En dan nog even over dat rijbewijs. Volgens de tipgever heeft de officier van justitie bepaald dat Nicol haar rijbewijs kwijt is tot 20 maart 2024. Hier meer:

Nicolleke met drank op betrokken bij auto-ongeluk

Nicolleke met drank op betrokken bij auto-ongeluk

Nicolleke met drank op betrokken bij auto-ongeluk

Nicolleke met drank op betrokken bij auto-ongeluk

Scroll naar boven