Nicolleke kent geen grenzen meer en laat nu echt alles zien

Nicolleke kent geen grenzen meer en laat nu echt alles zien

Nicol Kremers besloot enkele weken geleden een account te openen op AlleenFans. Met een 9 tot 5 baan verdien je tegenwoordig nauwelijks iets, en met een busje slagroom halfnaakt poseren levert beduidend meer op.

TikTok

De verhalen zijn bekend. Nicolleke probeerde het eerst op een andere manier. Via TikTok troggelde ze kinderen geld af door voor 100 euro hun voornamen op haar hoofd te schrijven. Maar goed, toen sliep ze nog op een luchtbedje bij Mike omdat hij geen geld voor een bed had.

In een interview met PowNed onthulde Nicolleke dan ook dat ze binnen enkele dagen na haar nieuwe avontuur al zo’n 30.000 euro had verdiend.

Nicolleke per direct aan de slag op

Daar moeten heel veel mensen heel lang voor werken. Nicol niet. Inmiddels schijnt ze al zo’n 100.000 euro per maand binnen te harken.

Vorige week kwam er een hoop kritiek op haar. Fans, die 19,99 dollar per maand betalen voor spannende foto’s van de ex van Peter Gillis, zijn van mening dat ze niet bloot genoot op de foto gaat staan. De content zou beter passen bij Instagram, zo zeiden veel mensen.

Verbetering

Nicol heeft uit angst voor opzeggen besloten hier verandering in te brengen. Mensen die opzeggen leveren niets op dus er moest iets gebeuren.

In uitgelekte chats was te lezen dat ze bereid is om tegen extra betaling haar voorgevel te laten zien. Concreet betekent dat voor abonnees dat ze 20 dollar per maand moeten neertellen, en dan ook nog eens 15 euro voor extra spannende content. Nicol noemt het zelf ‘exclusief’.

Kamasutra

En dan is er nog iets. Nicol zal haar opwachting maken in de Kamasutra Beurs in de Rai van 20 tot en met 23 april. Daar kunnen fans met haar op de foto.

Plottwist: wie denkt dat een fotootje met Nicolleke gratis is, heeft het niet begrepen. De ex-vrienden van Peter Gillis (sorry Peter, maar dat is gewoon de waarheid),  vraagt maar liefst 140! euro om met iemand op de foto te gaan.  Ze beweert dat ze het niet voor het geld doet, maar omdat ze het leuk vindt.

Anyway, onderstaand een ‘exclusieve foto’ van de ex van Peter Gillis:

Nicolleke kent geen grenzen meer en laat nu echt alles zien

Scroll naar boven