Nicolleke in grote problemen: “Leg dit maar eens uit”

Brekend: Talpa trekt de stekker uit Massa is Kassa

Nicol Kremers is een vrouw met heel erg veel talent. Eerst teerde ze op de zak van Peter Gillis, maar nu is ze op zichzelf aangewezen en inmiddels moet ze zelf haar centjes bij elkaar zien te schrapen. Dat valt niet mee.

TikTok

Eerst opende ze een TikTok-account, waar ze bedelde bij kinderen voor geld. Voor een donatie van 100 euro schreef ze hun naam op haar voorhoofd. Maar dat leverde niet genoeg geld op, waarna de moeder van vier kinderen het roer besloot om te gooien.

Nicolleke opende een account op ‘AlleenFans’. Voor 20 euro per maand kun je spannende foto’s van haar zien. Twee weken geleden ging PowNed bij haar langs en toen onthulde ze dat ze al zo’n 3.000 abonnees had weten te verzamelen. Inmiddels zouden dat er al 8.000 zijn.

Daar verdient Nicolleke met minimale inspanning heel veel centjes aan. Maar nu lijkt er iets opmerkelijks aan de hand, want de business gaat niet meer zo goed als we Ditjesendatjes mogen geloven.

Abonnees haken af

Wat is er aan de hand? Het schijnt dat steeds meer abonnees afhaken omdat de content niet spannend genoeg is. “Het is laffe content die beter op Instagram past”, zo schrijft iemand aan haar.

En inderdaad, er is een enorme daling te zien in het aantal abonnees. Nicolleke wordt steeds minder populair. Voor een foto waarop ze aangekleed op een badkuip zit betaal je natuurlijk geen 20 euro.

Nicolleke in grote problemen: "Leg dit maar eens uit"

Scroll naar boven