Nicolleke en haar vriend maken groot nieuws bekend

Nicolleke en haar vriend maken groot nieuws bekend: ''Gezinsuitbreiding''

Nicolleke haar ex-vriend Peter G. zijn inmiddels alweer enkele maanden uit elkaar. Na een relatie van zes jaar zijn beiden doorgegaan met hun leven. Dat heeft erin geresulteerd dat zowel Nicolleke als Peter nieuw liefdesgeluk heeft gevonden.

‘Maatjes’

We kunnen het ons nog goed herinneren: Peter G. schreef op Facebook dat hij en Nicol als ‘maatjes’ uit elkaar gingen. In de tussentijd is wel duidelijk geworden dat hier niets van klopt.

Nicolleke en haar vriend maken groot nieuws bekend

Sterker nog, ze kunnen elkaar niet zien of luchten. Nicol stuurde onlangs nog wat foto’s naar Patty Brard, waarin ze liet zien wat G. haar allemaal heeft aangedaan.

Inmiddels heeft ze advocaat Sebas Diekstra in de arm genomen. Die gaat haar helpen om aangifte te doen tegen Peter. Het proces is erg zwaar en Nicol heeft het erg moeilijk.

Liefde

Peter maakte vlak voor de start van Massa is Kassa, seizoen 10, bekend een nieuwe liefde te hebben gevonden. Het gaat om Wendy van Hout.

Hij laat de wereld voortdurend zien hoe verliefd hij wel niet is. Ook heeft hij haar al gevraagd of ze met hem wil trouwen. Ze zei daar overigens ja op.

Nicolleke en haar vriend maken groot nieuws bekend

Nicol versleet een paar mannen. Ze probeerde het met barbier Mike, ging daarna naar de zoon van zangeres Hanny en is nu gelukkig met een andere man.

Zij deelt haar vriendje niet zo vaak, maar is meer bezig met het maken van natuurfilmpjes op foute plekken. Die kun je zien als je ervoor betaalt.

Gezinsuitbreiding

En dan nu: de gezinsuitbreiding. Natuurlijk denk je nu dat Nicol kind nummer vijf op de wereld gaat zetten. Gelukkig is dat niet zo.

Nicolleke en haar vriendje hebben besloten om eerst aan gezinsuitbreiding te doen via een hond. Ze heeft Coco natuurlijk al en daar is nu Louis bijgekomen.

Op Instagram kraait ze het uit. Ze schrijft: ”Meet Louis, my doggy baby.” Zo wordt het onderhand lekker druk in de woning van Kremers.

Nicolleke en haar vriend maken groot nieuws bekend

Scroll naar boven