Nicolette en Bas kapotgemaakt om miljoenenclaim: “Compleet de weg kwijt!”

Nicolette en bas miljoenenclaim

Afgelopen week is bekend geworden dat Nicolette van Dam samen met Bas Smit stappen heeft ondernomen tegen Coca Cola. Het paar heeft aan Shownieuws uitgelegd dat ze erop vertrouwen dat ze meer dan twee miljoen euro kunnen claimen van het multinational bedrijf.

Mislukte festival promoties

Volgens de afspraak zou het koppel de drank op vijf verschillende festivals gaan promoten. Uiteindelijk vond slechts één van deze festivals plaats, waarvoor ze naar verluidt 600.000 euro hebben ontvangen. Ondanks dat de oorspronkelijke overeenkomst voor 2,6 miljoen euro voor vijf festivals was, eisen ze nu ook de overige twee miljoen euro.

Het feit dat ze de rest van het bedrag alsnog willen claimen, lijkt ongegrond. Ze lijken de blik op de realiteit volledig verloren te zijn. De situatie in Nederland wordt met het jaar oneerlijker. Vooral influencers lijken schaamteloos meer te eisen dan nodig is.

Recente ontwikkelingen Nicolette en Bas

Het paar eist momenteel nog steeds de betaling van Coca-Cola. Het bedrijf stelt dat zij geen recht hebben op dit geld, daar er vermoedens zijn van een samenzwering met een werknemer die recent ontslagen is. Het koppel heeft echter goedkeuring gekregen van de rechter om een getuigenverhoor te organiseren.

Toch blijven Bas en Nicolette achter hun beslissing staan. sterker nog, ze hebben om een getuigenverhoor gevraagd om de feiten duidelijk te krijgen voor alle partijen. Coca-Cola heeft gekozen niet te reageren, aangezien de kwestie nog onder de rechter is.

Scroll naar boven