Nicol onthult wat ze op één dag heeft verdiend: ”Een fortuin!”

Nicol onthult wat ze op één dag heeft verdiend: ''Een fortuin!''

Gisteren werd bekend dat Nicol Kremers, het gewezen ex-vriendinnetje van Peter Gillis, heeft besloten om een nieuw avontuur aan te gaan. Ze kreeg ladingen kritiek, maar rekent daar keihard mee af door gewoon te vertellen wat ze op één dag verdiend heeft.

Nicol gaat sinds gisteren door het leven als AlleenFans-model. Het leven zonder suikeroompje bevalt haar slecht en werken wil ze ook niet. Als je niets kunt, kun je altijd nog je lichaam verkopen en na ‘lang nadenken’ heeft de moeder van 4 kids dat maar gedaan.

30.000 euro

Omroep PowNed is langsgegaan bij Nicol, die bijzonder loslippig is over haar inkomsten. Zo is duidelijk geworden dat ze in slechts 24 uur, maar liefst 3.000 betalende abonnees heeft. Die betalen 20 euro per maand in ruil voor pikante foto’s. Als je dat uitrekent, kom je op een bedrag van 60.000 euro.

Het flatform wil van elke 20 euro die ze verdient, 10 euro zelf houden. Nicol heeft dus binnen één dag 30.000 euro weten binnen te slepen en lacht iedereen uit die keihard moet werken voor zijn/haar geld. Maarja, zo zegt ze zelf: ”Peter heeft me achtergelaten met niks.”

Nicolleke per direct aan de slag op
Scroll naar boven