Nicol Kremers zonder pardon op straat gezet: ”Heel snel wegwezen”

Brekend nieuws: 'Alle afleveringen Massa is Kassa offline gehaald'

Nicol Kremers beleeft turbulente maanden. De voormalige vriendin van Peter Gillis ging na de breuk een relatie aan met barbier Mike, maar die had al snel genoeg van haar. Onlangs kreeg ze een relatie met ene Patrick, waar zijn moeder niet blij mee was.

Hanny furieus

De moeder in kwestie is Hanny, die je kunt kennen van het liedje ‘Maar vanavond heb ik hoofdpijn’. Toen bekend werd dat haar zoon met Nicolleke ging, reageerde Hanny furieus op Instagram. Ze was en is niet bepaald fan van Nicol. ”Klasse kan je niet kopen. Get a lif women! Richt je op de ellende achter je. Sla die lelijke nagels niet in elke vent die je tegenkomt”, zo schreef Hanny.

Daarnaast kreeg Kremers ook een goedbedoeld advies van haar schoonmoeder. Ze moest gaan werken zodat ze een eigen woning kan vinden. De keuze van haar zoon begreep Hanny totaal niet. ”Ik respecteer het niet. Nooit, nooit, nooit komt ze mijn huis in! Of zal ze deel uitmaken van mijn familie.”

Relatie gestrand

Maar nu is er heel goed nieuws voor Hanny. De relatie tussen haar zoon en Patrick is officieel ten einde. ”Heb begrepen dat Nicol er bij haar lover uitgegooid is en momenteel weer in Wageningen verblijft bij kennissen waar ze eerder ook al verbleef toen ze van de camping werd getrapt”, zo meldt juicekanaal RealityFBI op Instagram.

Dit gerucht is meteen door Hanny bevestigd. ”Is de vlag uithangen overdreven? Sneu voor mijn zoon maar uiteindelijk zal hij beter af zijn. Hoera!”, zo schrijft ze op Instagram. De relatie heeft uiteindelijk precies 14 dagen geduurd. Dat is toch wel treurig.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zangeres Hanny (@zangereshanny)

Scroll naar boven