Nicol in enorme problemen: ”Heel zwaar misdrijf”

nicol

Nicol Kremers (33), semi-blootmodel en het ex-liefje van Peter Gillis, moet zich in oktober verantwoorden in de rechtbank.

Onderzoek

Ze weigerde eerder dit jaar mee te werken aan een politieonderzoek en krijgt hiervoor de rekening gepresenteerd. Dat heeft het Openbaar Ministerie (OM) vandaag bekendgemaakt.

De ex-geliefde van vakantieparkbaas Peter Gillis werd in maart van dit jaar aangehouden. Daarbij maakte de brunette niet bepaald  een stabiele indruk. Volgens de aanwezige agenten kwam Nicol ‘emotioneel, verdrietig en angstig’ op hen over.

Onder invloed of verward

Haar chaotische toestand is mogelijk te verklaren door haar liefhebberij voor verboden middeltjes op dat moment, maar dat is niet zeker.

Het zou kunnen dat Nicol gewoon heel emotioneel was door alles wat ze heeft meegemaakt met Peter, maar het blootmodel deed vervolgens niets om dat laatste aannemelijk te maken.

Het OnlyFans-model weigerde tijdens haar aanhouding namelijk medewerking aan een bloedproef. Daardoor kon niemand vaststellen wat haar toestand op dat moment was.

nicol

Dure les

Haar weigering om mee te werken aan de bloedproef kan Nicol duur komen te staan. Het OM tilt over het algemeen zwaarder aan weigeraars dan aan mensen die daadwerkelijk iets te diep in het glaasje hebben gekeken voordat ze achter het stuur kropen. Mogelijk wordt dit dus een dure les voor het OnlyFans-model.

Moeilijke fase

Nicol wordt op 10 oktober in de rechtbank verwacht, weet het AD. De advocaat van Nicol, Sébas Diekstra, heeft een reactie op het nieuws aan RTL Boulevard gegeven.

Hij geeft aan dat Nicol op het moment van haar aanhouding ‘in een bijzonder moeilijke fase’ zat. Het was toen nog niet zo lang uit tussen Peter en Nicol.

Volgens Diekstra is Nicol direct na het incident ook druk aan de slag gegaan om zichzelf te verbeteren. Ze zocht destijds actief hulp.

Scroll naar boven