Nicol gaat nog een stap verder: ”Dit kan echt niet”

Er gaat geen dag voorbij of Nicol Kremers komt niet in de media. Het is ook niet dat wij er elke dag over willen schrijven, maar sommige dingen kun je niet laten liggen.

Nicolleke, de ex-vriendin van Peter Gillis, claimt zonder een cent te zijn achtergelaten door de miljonair. Daarom moet ze zelf haar geld verdienen.

AlleenFans

Dat is niet raar, want dat moet iedereen. Nicol besloot het eerst via TikTok te proberen, door om geld te bedelen bij haar volgers. Voor 100 euro kliederde ze met een viltstift je naam op haar voorhoofd.

Omdat dit niet genoeg opleverde, pakte ze het anders aan en opende een account op AlleenFans. Dat werd een megasucces. Blijkbaar zijn er veel mannen in Nederland die veel interesse hebben in het lichaam van Nicol.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nicol Kremers (@kremersnicol)

De abonnees stromen binnen en de voormalige realityster lacht zich kapot. Met simpele foto’s haalt ze bakken vol met geld binnen.

Volgens klaagden echter dat de foto’s niet uitdagend genoeg zijn en dreigden hun abonnementen op te zeggen. Dat betekent zwaar inkomstenverlies en daarom beloofde Kremers beterschap.

Gisteren postte ze bijvoorbeeld een foto waarin ze in een string in de badkuip zat, al is dat voor veel betalende klanten nog niet extreem genoeg. Gelukkig kun je voor 19,99 dollar plus 15 dollar extra alsnog gewaagde content van de ex van Peter Gillis krijgen.

Nicol onthult schaamteloze nieuwe actie en krijgt snoeiharde kritiek

Foto’s met fans

Ook kondigde ze aan dat ze binnenkort op de Kamasutra beurs in de Rai zal verschijnen. Die vindt plaats van 20 tot en met 23 april.

Fans kunnen daar voor 140! euro op de foto met haar. Dat is nogal een fors bedrag en we vragen onszelf ook af wie dat gaat betalen voor een foto.

Op date met Nicol!

Vandaag heeft Nicol echter een nieuwe actie wereldkundig gemaakt. Ze is op zoek naar ware liefde en gaat lootjes verkopen ter waarde van vijf euro per stuk.

De hoofdprijs is een date met Nicol. Als je 10 lootjes koopt, maak je dus meer kans om de date te winnen.

Nicol vindt zichzelf ‘een geslaagde zakenvrouw’ en is vol vertrouwen dat ze bakken met geld gaat verdienen aan de actie. Ze zegt er zelf over: “Waarom zou ik er niet iets aan verdienen?”

Nu stellen wij de vraag: wie wil er nou betalen om op date te gaan met Nicolleke?

Scroll naar boven