Nicol deelt nieuwe, heftige informatie over Peter in exclusief interview

Nicol deelt nieuwe, schokkende informatie over Peter en gooit alles op tafel

Over Nicolleke Kremers kunnen we inmiddels bijna een boek schrijven. Misschien gaan we dat ooit zelfs wel doen. Ze had 4,5 jaar een relatie met vakantieparkenmiljonair Peter Gillis. Dat leek heel gezellig. Nu blijkt dat het een hel was.

Staatshotel

Althans, dat beweert Nicolleke tegenwoordig. Vorig jaar gebeurde er iets tussen de twee, waardoor Peter een nachtje in een staathotel mocht slapen.

Nicol deelt nieuwe, schokkende informatie over Peter en gooit alles op tafel

Nicol zou flink toegetakeld zijn. Ze wilde in eerste instantie geen aangifte tegen haar ex doen, maar nu blijkt dat ze dit niet durfde.

Twee politiemannen besloten hun bevindingen kenbaar te maken aan het OM, dat heeft besloten om tot vervolging over te gaan.

Het OM denkt nu al een sterke zaak te hebben. Persofficier Janine Kramer zegt: ”Er is gebeld met 112, er zijn fragmenten te horen die wij als belastend beschouwen en we hebben letsel gezien.”

Foto’s

Onlangs werd bekend dat Nicol en Peter een erg giftige relatie hebben. Eerstgenoemde stuurde zelfs foto’s naar Shownieuws waar Patty Brard deze deelde met de kijkers.

Het waren plaatjes waarop Nicol er helemaal niet goed uitzag. Ze leek bijna gemolesteerd. Volgens Kremers was Peter daar verantwoordelijk voor.

10 aangiftes

Enkele dagen geleden maakte Kremers bekend 1 aangifte te hebben gedaan met daarin 10 verschillende feiten tegen Peter. Ze zou meermaals petsen van de miljonair hebben gekregen.

Op 29 augustus moet Peerke verantwoording komen afleggen bij de rechter, maar jurist Bram Moszkowicz denkt niet dat die datum wordt gehaald.

Nicol deelt nieuwe, heftige informatie over Peter in exclusief interview

Bovendien, zo zei hij bij RTL Boulevard, ziet het er bedroevend uit voor Gillis. Wanneer de aantijgingen van Nicol bewezen geacht worden, is hij echt de Sjaak.

Doodsbang

Afijn, dan nu naar de hoofdzaak want Nicol heeft vandaag nieuwe informatie naar buiten gebracht. Telefonisch vertelt ze tegen RTL Boulevard dat ze geen zorgeloze zomer tegemoet gaat.

Op de vraag waarom Nicol nu pas met informatie naar buiten komt zegt ze: ”De grens was al heel lang bereikt, maar dan moet je nog zien dat je eruit kunt stappen.”

”Met mijn managers naast me, die me overal in ondersteunen, ben ik nu sterk genoeg en sta ik er niet meer alleen voor.”

Nicol geeft vervolgens aan dat ze altijd ‘angstig’ is geweest. ”Ik ben niet eerder weggegaan omdat ik heel erg bang was voor Peter.”

Hield niet van hem

Volgens Nicol hield ze ”tot op zekere hoogte” van Peter, maar niet zoals dat op een normale manier hoort te gaan. Ik bleef bij hem omdat ik schrik had.”

Inmiddels is Nicol ondergedoken en woont ze op een geheime plek.

Straf

Kremers geeft aan dat ze in de rechtszaal gebruik gaat maken van haar spreekrecht. In de tussentijd probeert Peter contact met haar te zoeken, maar dat wil Nicol niet.

”Ik hoop dat ik die man nooit meer hoef te zien. Ik wil ook nooit meer aan hem denken. Ik hoop dat hij de straf krijgt die hij verdient. Ik wil dat hij begrijp wat hij gedaan heeft.”

Scroll naar boven