Netflix kijkers krijgen geen genoeg van Rowan Atkinson in Man Vs. Bee

man vs bee

Kijkers van Rowan Atkinson’s nieuwste Netflix-serie hebben het over de ’terugkeer van Mr Bean’. De Engelse comedian en acteur schittert in de nieuwe komedie van tien afleveringen. Het duurde niet lang voordat fans vergelijkingen begonnen te maken tussen het personage Trevor en de iconische Mr. Bean.

Man Vs. Bee

Nadat kijkers de serie hadden gezien haastten ze zich naar Twitter om vergelijkingen te maken: “Niemand doet zo goed aan fysieke komedie als Rowan Atkinson. Man vs Bee is niet het grappigste op Netflix, maar het brengt Mr Bean terug in al zijn glorie.”

Toch konden anderen er wel gigantisch om lachen; “Ik heb in tijden niet zo hard gelachen. Mr Bean is gewoon ongelooflijk. Sterk aanbevolen als stressverlichter.” De officiële Netflix-synopsis voor Man vs Bee luidt als volgt: “De stuntelige vader Trevor probeert een bij te verslaan als hij oppast op een chique herenhuis – maar ontketent alleen maar meer chaos.”

Trailer Man Vs. Bee

In de trailer van de korte serie zien we Trevor die allerlei kattenkwaad uithaalt terwijl hij probeert het lastige insect te verslaag in een totale oorlog, inclusief maar niet beperkt tot: het breken van ornamenten, roekeloos rijden en het gebruik van een vlammenwerper.

De show is gemaakt door Atkinson zelf, samen met Johnny, de Engelse schrijver William Davies en met Jing Lusi en acteur Julian Rhind-Tutt als de eigenaren van het huis, Claudie Blakely als de ex van Trevor en Greg Mchugh als de tuinman van het huis.

Man Vs Bee | Official Trailer | Netflix

Laat een reactie achter

Scroll naar boven