Net binnen: René le Blanc brengt mega zomerhit ‘If I Tell You’ uit

René Le Blanc, de geliefde Nederlandse zanger, heeft ons opnieuw verrast met zijn nieuwste single. En laten we wel wezen, het is een echte knaller! Het nummer is een vrolijke zomerse remake van zijn grootste hit If I Tell You. Ja, je leest het goed, hij heeft besloten om deze geliefde hit nieuw leven in te blazen. Maar laten we even stilstaan bij het feit dat dit een geweldige kans is om opnieuw te genieten van dit fantastische nummer.

Trots

In een uitgebreid interview met Shownieuws heeft Le Blanc vol trots gesproken over zijn nieuwe zomerhit. Hij is ervan overtuigd dat het succes van het originele nummer vraagt om een vervolg. “If I Tell You heeft destijds de harten van velen veroverd, dus ik vroeg mezelf af: ‘Hoe kunnen we hier nóg meer van genieten?'” Gelukkig was daar Edwin (van Hoevelaak, red.) met het briljante idee om het in een nieuw jasje te steken. Een verfrissende aanpak die alleen maar meer vreugde brengt aan onze zomerse dagen.

“Deze remake brengt je direct in de sfeer van Ibiza, met heerlijke barbecues op het strand en gezellige terrasjes… Het is een perfecte combinatie van alles wat je zoekt tijdens mooi weer, zomer 2023, en het resultaat is gewoonweg geweldig”, aldus René.

Als kers op de taart heeft hij zelfs gezorgd voor een bijpassende videoclip die perfect aansluit bij de zomerse vibe van het nummer die hieronder te zien is. We kunnen nu al niet wachten om mee te zingen en te dansen!

If I Tell You

Dus laten we met volle teugen genieten van de zomerse klanken van René Le Blanc en zijn remake van If I Tell You. Laten we dansen op het ritme van de vreugde die zijn muziek brengt. Want in een wereld vol verandering en vernieuwing is het soms heerlijk om terug te grijpen naar de vertrouwde melodieën die ons blij maken.

René, we bedanken je voor het opfrissen van onze zomer en kijken uit naar nog duizenden vrolijke hits die ons hart veroveren.

René Le Blanc - If I Tell You -Summer 2023
Scroll naar boven