Net binnen: Politie arresteert vrouw die op dolfijn klom

Net binnen: Politie arresteert vrouw die op dolfijn klom

De gezochte vrouw die eergisteren tot tweemaal toe in Zandvoort op een spitssnuitdolfijn probeerde te klimmen, is gearresteerd door de politie. Zij zal worden onderworpen aan een verhoor en er zal proces-verbaal tegen haar worden opgemaakt.

De vrouw vond het zelf allemaal heel erg grappig, totdat heel Nederland over haar heenviel. Gisteren heeft zij zichzelf op het politiebureau gemeld. Hoewel er onderzocht gaat worden of de vrouw een strafbaar feit heeft gepleegd, wil de politie mensen oproepen zich te onthouden van beledigende en bedreigende commentaren op sociale media. ”Dat is strafbaar”, aldus de politie.

Bizarre video

Voor wie het gemist heeft, hier kun je de video bekijken van het bizarre tafereel. De spitssnuitdolfijn dreigde eergisteren aan te spoelen. Badgasten handelden razendsnel en hebben zich het dier geholpen zich weer richting open zee te begeven. De vrouw greep de dolfijn vast, waarna ze erop probeerde te klimmen. Dit leidde tot woede bij omstanders, die haar op niet mis te verstane wijze vertelden hiermee te stoppen.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven