Net binnen: “Moordaanslag op John van den Heuvel”

Vanmiddag ontstond er een dreigende situatie rondom misdaadjournalist John van den Heuvel. De situatie ontstond vanmiddag op de A2. Meerdere politiebronnen hebben dit inmiddels al bevestigd.

Moordaanslag op John van den Heuvel

John van den Heuvel was onderweg toen de verdachte situatie ontstond. Een bron van de politie zegt het volgende: “Het leek alsof hij werd klemgereden of achtervolgd, dus is er alarm geslagen. Dienst Speciale Interventies heeft een Audi van de weg gehaald.”

Ook waren er motoren op de snelweg gesignaleerd die daarna met hoge snelheid zijn weggereden. John van den Heuvel zegt: “Het klopt dat er vanmiddag rond Amsterdam een incident is geweest, waarbij mijn beveiligers een voorzorgsprotocol hebben gevolgd en er extra veiligheidsmaatregelen zijn getroffen. De politie doet onderzoek naar het incident en ik heb het volste vertrouwen dat dit op een juiste wijze gebeurt.”

Inmiddels is John gebracht naar het hoofdgebouw van de Landelijke Eenheid in Driebergen. Dat was de meest veilige plek in die buurt. Ook is er extra beveiliging ingezet rondom die plek.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven