Net binnen! Grote schietpartij in Amsterdam: twee mensen naar het ziekenhuis

Breaking: Meerdere doden en gewonden bij tragisch verkeersongeluk

In Amsterdam-Noord heeft er een verschrikkelijk incident plaatsgevonden waardoor een grote plek daar afgelopen is door de politie, laat AT5 weten. Er zijn in totaal drie mensen meegenomen door de politie – dit gebeurde rond 12 uur ’s middags. Twee van de drie mensen waren gewond en liggen nu in het ziekenhuis.

Schietpartij

Er heeft dus een flinke schietpartij plaatsgevonden rondom het Buikslotermeerplein in Amsterdam Noord, vlak daarna heeft de politie de mogelijke daders aangehouden bij de N247. Momenteel staat het plein vol met politie en wordt er onderzoek gedaan door forensisch rechercheurs.

Helikopter

Ook was er een traumahelikopter ter plekke, politie en ambulances. De S116 is slecht bereikbaar. Hoe dit zover heeft kunnen komen is vooralsnog niet duidelijk maar het heeft zeer waarschijnlijk met drugs te maken. Volgens mensen die het ter plekke zagen gebeuren zou er een drugsdeal hebben plaatsgevonden welke niet goed liep waardoor twee groepen mensen met elkaar begonnen te vechten en even later een wapen werd gebruikt.

Beide groepen hebben geprobeerd te vluchten waarvan een groep in de auto zat. De auto is dus zeer waarschijnlijk van de weg gehaald door de politie.

Heb jij iets gezien of ken je iemand die iets heeft gezien? Bel dan de politie via 0900-8844.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven