Nektasje wordt ‘onterecht’ aangehouden omdat hij ‘je moeder’ zei

Marrokaantje

Op internet circuleert een video waarin te zien is hoe een Marokkaanse jongen wordt aangehouden. En dat alleen maar omdat hij herhaaldelijk de k*nker moeders van agenten uit heeft gescholden. Hij vindt het zelf hartstikke onterecht.

‘Je moeder’

Okee, genoeg sarcasme. Deze Gucci-vertegenwoordiger heeft totaal geen respect voor het gezag. Zonder schaamte begint hij de moeders van agenten uit te maken voor vanalles.

Wat eraan vooraf gegaan is weten we niet, maar het joch is vermoedelijk niet alleen maar aangehouden omdat hij de moeders van agenten op de korrel nam.

Alleen hier

Krankzinnig en absurd. Wij vragen ons wel eens af of wandelende nektasjes als deze jongeman dit ook zouden doen wanneer ze in Marokko rondlopen.

Wij weten het antwoord eigenlijk al wel: nee, dat doen ze niet. In het land van de Atlas-leeuwen gedragen ze zich als poesjes tegenover het gezag.

In Nederland is dat anders. Hier kun je bijna alles doen wat je wil. Dat levert vaak een ‘stevig gesprek’ of op een boete die ze makkelijk kunnen betalen.

Niet framen

Wat we nog het ergste vinden aan dit filmpje, is dat mensen hierdoor het idee krijgen dat alle Marokkanen zich gedragen als dit joch.

Dat is natuurlijk de grootste onzin. Er zijn talloze Marokkanen die het hartstikke goed voor elkaar hebben en heel erg geliefd zijn. Dat wilden we toch even gezegd hebben

Afijn, onderstaand de beelden:

Trendnieuws wil graag samen met jou groeien. Je kunt ons hiermee helpen door berichten te delen. Thnx!

Scroll naar boven