Nederlandse vrouw wordt hardhandig uit vliegtuig gesleurd, passagiers filmen alles

Nederlandse vrouw wordt hardhandig uit vliegtuig gesleurd, passagiers filmen alles

Op de website Dumpert is een video opgedoken waarin te zien is hoe een Nederlandse vrouw hardhandig uit een vliegtuig wordt gehaald. Ondertussen filmen passagiers alles en beginnen kinderen te gillen en te huilen.

Misdragen

Op sommige vluchten zitten passagiers die zich niet kunnen gedragen. Dat kan eigenlijk op best veel verschillende wijzen.

Sommige mensen steken een peuk op in het toilet, anderen drinken overmatig en weer anderen zitten de hele tijd tegen de stoel van degene voor hen te duwen.

Harde les

In onderstaande video is te zien hoe een Nederlandse vrouw het vliegtuig uit wordt gesleurd. Dat gebeurt op een vrij harde manier. Waarom dat gebeurt? Geen idee.

De beelden, gemaakt in een Ryanair-vliegtuig, beginnen met een man die de vrouw vastpakt. De man zou overigens een agent in burger zijn. Hij begeleid de ‘dame’ eventjes naar de uitgang.

Gillen

Dan zien we hoe een andere passagier zich ermee begint te bemoeien, en hoe kinderen beginnen te gillen en schreeuwen. Wat er precies is gebeurd, weten we niet. Wat we wel weten, is dat het een ongelooflijke chaos is. Onderstaand de beelden:

De video duurt eigenlijk langer dan drie minuten. Als je zin hebt in nog meer geduw en getrek op deze zaterdagmorgen, dan kun je op deze link klikken om de volledige video te bekijken.

Scroll naar boven