Nederlands meisje maakt de Voedselbank compleet belachelijk en heeft daar de grootste lol om

Nederlands meisje maakt de Voedselbank compleet belachelijk en heeft daar de grootste lol om

Op internet gaat een filmpje rond van ene AA Blondy, die op zeer denigrerende wijze over de Voedselbank praat.

Albert Heijn

De naam AA Blondy zegt je misschien wel wat. Als je goed hebt opgelet, dan link je haar inderdaad aan het filmpje waarin ze een bezoek aan Albert Heijn brengt.

Daar stamelt ze dat ze het niet eens is met de steunbetuiging van de regering aan Benjamin Netanyahu en consorten. Om die reden wil ze een statement maken.

Dat doet ze door naar de koekjesafdeling te lopen, een blik Jodekoeken te openen en daar flink in te rochelen. AA Blondy is apetrots op zichzelf.

Voedselbank

En nu neemt ze de Voedselbank enorm op de hak. In de video zet ze een accent op en vertelt ze: ”Ik ben bij de Voedselbank aangekomen.”

”Maar ik heb alle juwelen nog om. Dat hoort niet bij de voedselbank.” Ze doet snel haar goedkope troep af en loopt dan naar de bank, waar ze echt eten gaat halen.

Wanneer ze weer buiten loopt zegt ze: ”Ik heb zelfs garnalen gekregen, hoop dat ze niet over de datum zijn.” Blondy vindt de tassen erg zwaar.

”Die moet ik even in mijn Mercedes zetten hoor.” Het is tenenkrommend en de reacties onder de video liegen er niet om. Er is iemand die vraagt:

”Waarom misbruik jij de Voedselbank terwijl je een Mercedes hebt?” Daarop komt het antwoord: ”Juist doordat ik hier heen ga, houd ik geld over voor mijn dure behoeftes.”

 

Scroll naar boven