Nederlands bedrijf biedt unieke kans: speel de hoofdrol in real life game van The Walking Dead

Exclusieve en eenmalige kans: Speel zelf de hoofdrol in The Walking Dead

Zo’n beetje iedereen die de beschikking heeft over een Netflix of Disney Plus account heeft de mateloos populaire televisieserie The Walking Dead wel eens voorbij zien komen. Sterker nog, ook in Nederland zijn er duizenden mensen die alle ins en outs van de serie kennen. En nu is er goed nieuws. Hoe zou jij het vinden om zelf de hoofdrol te spelen in The Walking Dead?

Dankzij het zeer ervaren bedrijf Warrior Events, is dat namelijk mogelijk. Het gaat hierbij niet om een televisieserie, het gaat om een real life game. Met andere woorden: Warrior Events brengt de serie letterlijk tot leven, zodat jij horror kunt ervaren in een vorm zoals je die nooit eerder hebt ervaren.

The Breakout

In de weekenden van de maand november zal een enorme, verlaten middelbare school als decor dienen voor de horror adventure game ‘The Breakout’.

De wereld is daarbij getroffen door een dodelijk virus. Veel mensen zijn geïnfecteerd en veranderd in dodelijke zombies. Jouw taak als hoofdpersoon is er niet zomaar eentje. In een maar liefst drie uur durend spel dien jij het vaccin, dat door de overheid niet vrijgegeven wordt, alsnog te bemachtigen.

Tijdens het spel waan je jezelf alsof je in een horrorfilm bent beland. Doordat Warrior Events exclusieve samenwerkingen is aangegaan met de grimeurs van The Walking Dead, voelt het levensecht. Dat gevoel wordt nog verder versterkt door 50 acteurs, 200 bezoekers en huiverwingwekkend goede special effects. Denk hierbij aan stunts, vuurspektakels en nog veel meer.

Natuurlijk wordt de locatie voor de gelegenheid omgebouwd tot een hallucinerende omgeving, waarbij jij het gevoel hebt alsof je de hoofdrol in een ijzingwekkende horrorfilm speelt.

Exclusieve en eenmalige kans: Speel zelf de hoofdrol in The Walking Dead

Geen grenzen

Jij mag alles zelf ontdekken. Je kunt daarbij alle kanten op. Of het nu gaat om de keuze van het wapen, het opofferen van een van je vrienden en zelfs de optie tussen het zijn van de good- of de badguy. Jij hebt de touwtjes zelf in handen, waarbij er niets voor de hand ligt.

Kortom: de kans om de hoofdrol te spelen in The Walking Dead – The Breakout krijg je maar een keer. Zorg dat je die niet mist en bestel direct je kaarten op warriorevents.nl. Wij garanderen je een bucketlist-ervaring die je nog lang zal heugen.

Heb jij kaarten bemachtigd? Vergeet dan niet om op de Facebookpagina van het evenement aan te geven dat je aanwezig bent!

Wil jij meer informatie over eerdere producties van het gerenommeerde en met prijzen onderscheiden Warrior Events en wil jij altijd op de hoogte zijn van toekomstige evenementen? Volg Warrior Events online.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven