Nederlander verongelukt voor de ogen van vriendin en zoontje na sprong van klif

Nederlander wil van klif in de zee springen, maakt inschattingsfout en overlijdt

Een Nederlandse toerist van slechts 32 jaar oud is gisteren verongelukt op het Spaanse eiland Mallorca. De man sprong voor de ogen zijn vriendin en zoontje van een 25 meter hoge klif, met de bedoeling in de zee te landen. Hij sloeg echter te pletter op de rotsen.

Dat meldt de Spaanse nieuwswebsite Diario de Mallorca. De man sprong rond 13.25 uur van het hoogste punt van de klif en wilde in de zee landen. Het lijkt erop dat hij de afstand tussen de rotsen en het water verkeerd inschatte, want hij sloeg direct na zijn sprong tegen de stenen.

Gefilmd

Het tragische ongeluk gebeurde voor de ogen van meerdere toeschouwers, waaronder de vriendin en het zoontje van de man. Zijn vriendin filmde de sprong zelfs en heeft de video van het fatale ongeval klaarblijkelijk doorgestuurd aan het nieuwsmedium, want het staat op hun website.

Het zijn schokkende beelden en daarom plaatsen we de video niet zelf. Voor wie de video wil zien, dat kan door op deze link te klikken.

De Spaanse politie heeft het lichaam inmiddels gevonden en experts proberen het te bergen. Mensen die de fatale sprong hebben gezien, krijgen slachtofferhulp.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven