Nederlander ramt 15 eieren in zijn achterste en raakt volledig in paniek

Nederlander ramt 15 gekookte eieren in zijn anus, krijgt ze er niet meer uit

Om de capriolen van sommige mensen kun je alleen maar keihard lachen. Een verslaafde man (29) heeft terwijl hij high maar liefst 15 gekookte en gepelde eieren in zijn achterste gepropt. Daar moet je de ruimte voor hebben 😉 

Buikpijn

Rond middernacht kwam er bij de spoedeisende hulp een man binnen wiens hartslag enorm was verhoogd. Ook had hij een versnelde ademhaling en spanden de buikspieren van de man zich willekeurig aan.

Hij vertelde dat hij samen met zijn partner lekker had genoten van het vloeibare spul, waarna ze op het idee kwamen om eieren te koken en pellen.

Ze wilden die niet gaan oppeuzelen. De bedoeling was om deze allemaal in de achterste van de man te stoppen. Zo gezegd, zo gedaan.

Nederlander ramt 15 eieren in zijn anus en raakt volledig in paniek

Opereren

De artsen besloten een CT-scan te maken, waaruit bleek dat de karteldarm geperforeerd was. Ook merkten ze een grote hoeveelheid lucht en vocht in de vrije buikholte op.

Er werd besloten direct te opereren. Eenmaal onder het mes bleek dat er een enorme scheur in de darmwand van de man zat en dat hij een buikvliesontsteking had.

Het Nederlandse Tijdschrift voor de Geneeskunde schrijft dat de eieren zo goed en zo kwaad als dat ging weggehaald zijn. De man ligt nog in het ziekenhuis en zal een paar dagen moeten blijven. Het is te hopen dat hij geen blijvende schade aan zijn actie overhoudt.

Middel

De man was compleet de weg kwijt door wat hij had gebruikt. Het is een extreem verslavend middel, waarbij gebruikers al na enkele keren gebruiken verslavingsdrang voelen.

De effecten verschillen per persoon, maar de meeste mensen die dit nemen krijgen een geluksgevoel. Ook kan het zorgen voor meer zin in ‘de daad’.

Volgens de Jellinek-kliniek is het middel ontzettend verraderlijk. ”De hoeveelheid die prettige effecten oplevert, ligt heel dicht bij de hoeveelheden negatieve effecten zoals bewusteloosheid.”

”Mensen kunnen al snel een te hoge dosis nemen. Dat kan ertoe leiden dat de ademhaling verstoord wordt en zelfs stopt.

Scroll naar boven