Er is veel ophef in Nederland over André Hazes die de Hitlergroet doet en daar een filmpje van heeft gedeeld. Zijn verloofde Monique heeft hier een filmpje van gemaakt en deze beelden op Instagram gedeeld. “Hij probeert John de Mol uit te beelden”, schrijft ze erbij terwijl ze een potje Hints aan het spelen waren.

In het filmpje wat je zometeen gaat zien, zie je André een nazigroet uitbeelden en ook zijn gebaren zijn niet erg positief. Ze hebben het hier dus over John de Mol wat op zijn zachtst gezegd niet heel aardig is. Monique vond dit erg grappig. Er waren meerdere mensen aanwezig maar niemand begreep precies wat ze nou bedoelden.

BEKIJK OOK  Zien: Zo zagen de muzikale zusjes van OG3NE er vroeger uit

Het filmpje heeft voor best wat woede gezorgd in Nederland maar het management van Andre zegt dat mensen het verkeerd begrepen hebben:

“John de Mol en Hitler zouden samen op een kaartje hebben gestaan en die werden vervolgens door elkaar gehaald bij het uitbeelden. Ze willen benadrukken dat John de Mol André niet als Hitler heeft uitgebeeld en dat ook nooit zou doen.”

Andre een leugenaar

Wilfred Genee zegt echter dat hij aan het liegen is want als je naar het spel kijkt zie je dat hij geen Hints kaartje in zijn handen heeft maar een papiertje waar iets opgeschreven staat.

BEKIJK OOK  Dit is de nieuwe 24-jarige bloedmooie vriend van Gordon

“Hij had geen kaartje in zijn hand. Ik heb de beelden even bekeken en hij had gewoon een handgeschreven papiertje.”

Wilfried vindt het niet heel erg grappig: ,,Hoe kom je er überhaupt bij om dat uit te gaan beelden op die manier en daarna ook nog eens online te gaan zetten?”


Like it? Share with your friends!