Nathan (26) helpt zijn vrouw voor het eerst mee in het huishouden, breekt gelijk zijn been

Nathan (26) helpt zijn vrouw voor het eerst in het huishouden, breekt gelijk zijn been

Bij de meeste stelletjes is het heel normaal dat huishoudelijke taken worden afgewisseld tussen de beide partners. De 26-jarige Nathan had zijn handjes echter nog nooit laten wapperen. Toen hij zijn verloofde eindelijk hielp, ging het meteen mis.

Vier weken in het ziekenhuis en zes weken in het gips. Dat is het resultaat van de eerste keer dat Nathan Mars uit Wales zijn partner meehielp in het huishouden.

Bethan Walling (25) vroeg haar verloofde of hij mee wilde helpen. Tegen de Britse krant Mirror vertelt Bethan: ”Toen ik hem in een hoopje beneden de trap vond, zat hij opgerold in het snoer van de stofzuiger en kon hij niet lopen.” Ze dacht eerst aan een grap, maar belde uiteindelijk toch maar een ambulance.

https://www.tiktok.com/@bethanmarsh97/video/6998920295562153221?is_from_webapp=1&sender_device=pc&web_id=7078929506707588613

Inmiddels gaat het beter met Nathan. Hij zal echter nog steeds moeten helpen in het huishouden. ”Niets meer boven. Hij is goed in afwassen, dus dat doet hij nu voornamelijk”, aldus Bethan.

Scroll naar boven