Nando (28) won de Staatsloterij, maar dat heeft zijn hele leven verpest

Nando (28) won de Staatsloterij, maar dat heeft zijn hele leven verpest

De inmiddels 28-jarige Nando Boots uit Enkhuizen won op zijn 18e de Staatsloterij. Waar voor veel mensen een droom zou uitkomen, eindige het voor Nando in een absolute nachtmerrie. Tegen RTL Nieuws doet hij zijn tragische verhaal.

Nando (28) won de Staatsloterij, maar dat heeft zijn hele leven verpest

“Op zondagavond 10 augustus 2012 lag ik rond een uur of tien in bed naar sport te kijken. Ik had eerder die maand voor het eerst een staatslot gekocht en bedacht me dat ik nu de cijfers kon checken. Ik keek op de site en zag tussen de winnaars een lotnummer staan dat me bekend voorkwam. Ik pakte mijn lot erbij en het was waar: ik had gewonnen.”

Hoeveel hij won wil hij niet vertellen, maar het was meer dan genoeg om een behoorlijk verschil te maken in zijn leven. Samen met zijn moeder ging hij naar het hoofdkantoor om het winnende lot te laten verifiëren en een paar dagen later stond er een megabedrag op zijn rekening.

Geen dure spullen

Nando omschrijft het als bizar. Hij had geen idee wat hij met het geld moest doen. Hij is niet bepaald fan van auto’s en kocht daarom een klein en zuinig wagentje. Nu, 10 jaar later, rijd hij nog steeds in de auto.

Hij beseft dat een eigen woning een prima investering is koopt op 19-jarige leeftijd een huis met vijf slaapkamers. “Het eerste jaar was alles leuk en nieuw, maar toen ging het mis…”

Lees verder op de volgende pagina