Na het adopteren van drielingen ontving dit koppel nieuws van hun arts dat alles veranderde

Andy en Sarah Justice wilden niets liever dan een baby krijgen, maar na jaren worstelen om zwanger te worden, besloten ze om andere opties te bekijken.

Met IVF-kosten tussen $30.000-60.000, besloten ze om in plaats daarvan een baby te adopteren en werden ze al gauw benaderd door een biologische moeder.

Toen Sarah bij de eerste echo aankwam, bleek dat de zwangere moeder inderdaad zwanger was – van een drieling! Sarah had niet blijer kunnen zijn. Twee maanden te vroeg geboren en met een gewicht van ongeveer 1300 gram per baby bleven de baby’s – Joel, Hannah en Elizabeth – in de intensive care.

Een week later begon Sarah zich ziek te voelen en besloot ze een afspraak te maken met de dokter. Hij bevestigde haar verdenking. Ze was zwanger – van een tweeling!

“We waren erg blij. Zijn we een beetje in paniek geraakt? Natuurlijk. Maar we waren heel blij, “vertelde ze Tulsa World. “We voelden echt dat dit iets was wat God van ons wilde. En soms, wanneer je Gods wil in één ding volgt, leidt het naar het volgende. ”

De familie Justice groeide in minder dan een jaar na het verwelkomen van Abigail en Andrew van twee naar zeven. Volgens het paar drinken ze 84 flessen per week en maken ze 300 luiers per week vies. Terwijl ze hun handen vol hebben – en nauwelijks slapen – zouden Andy en Sarah het op geen enkele andere manier willen. Ze beschouwen hun baby’s als een zegen en voegen eraan toe dat “God een groot gevoel voor humor heeft”.

Stuur je felicitaties aan het stel en deel hun ongelooflijke verhaal met je vrienden.