Na André Hazes sleept ook Bridget Maasland roddelblad Privé voor de rechter

Na André Hazes sleept ook Bridget Maasland roddelblad Privé voor de rechter. Volgens de blondine zijn de uitspraken die gedaan zijn door het roddelblad Privé niet waar en om die reden eist ze 7500 euro van Privé in een kort geding.

Peter R. de Vries heeft haar voor de rechter vertegenwoordigt en dit bekendgemaakt tijdens de opname van RTL Boulevard. Onlangs won André een zaak tegen Privé over een foto van zijn 3-jarige zoontje die het blad op de voorpagina had gezet.

Het blad heeft eerder gedeeld dat Bridget het bed heeft gedeeld met André Hazes tijdens het huwelijksfeest van Patty Brard in 2014. Ook Telegraaf deelde dit bericht, maar Bridget heeft duidelijk laten merken dat het niet waar is.

Peter R. de Vries liet weten dat er voldoende getuigen zijn die kunnen bevestigen dat de geruchten van Privé net waar zijn en dat hierdoor wel de reputatie van Bridget is aangetast. Ook liet hij weten:

“Je kan niet zeggen: je weet wel hoe het werkt omdat je een BN’er bent en dus moet je je dit soort dingen maar laten welgevallen”

Bron: AD.nl