Na 10 jongens te hebben gekregen, bevalt deze moeder uiteindelijk van een klein meisje

Soms, als je echt iets wilt, moet je het blijven proberen totdat je het hebt. Wat je doelen ook zijn, je moet grenzen verleggen en jezelf excelleren om iets te bereiken. Maar geldt dat ook voor kinderen? Wat als je echt een baby wilt?

We kunnen alleen aannemen dat dat het geval was voor de moeder van 11 kinderen, Alexis Brett, die 10 jongens baarde voordat ze eindelijk een meisje kreeg. Twee jaar geleden beviel Alexis van Rothagaidh, haar tiende jongen. Dit maakte haar de eerste moeder in Groot-Brittannië met 10 jongens op rij.

moeder van 10 jongens

Vorige week kwam er echter een kleine verrassing. De nieuwe toevoeging aan de familie was een meisje dat ze de naam Cameron geven! Op 39-jarige leeftijd en met haar volledige gezin van 11 is Alexis ongelooflijk gelukkig. Ze heeft de afgelopen 18 jaar acht jaar zwanger doorgebracht.

Haar oudste is nu 17 en haar jongste slechts een paar weken. Maar ze houdt evenveel van al haar kinderen, zoals alle ouders zouden moeten. Deze laatste zwangerschap was niet gepland, maar Alexis is heel blij met haar familie.

moeder en dochter

“Er zullen geen baby’s meer komen”, zei ze. “Ik zei dat de vorige keer, maar deze keer meen ik het. Ik hou van mijn familie zoals het nu is. ‘

Ze legt uit hoe sommige mensen haar snel beoordelen vanwege haar familie. “Sommige mensen denken dat we profiteren van uitkeringen, maar dat is niet zo. David heeft een goede baan, wat betekent dat we niet eens in aanmerking komen voor volledige kinderbijslag. ”

grote familie

Alexis is een moeder die thuis blijft en zeven keer per dag stofzuigt en 49 keer per week wast. Ze is zeker een harde werker, maar wil snel weer terug naar haar oude baan als fitnessinstructeur.

Onze felicitaties aan de gelukkige familie! Laat ons weten wat je ervan vindt in de reacties!