Morgen opnieuw noodweer in het oosten en zuidoosten: ”Het gaat stormen”

Morgen opnieuw noodweer in het oosten en zuidoosten: ''Het gaat stormen''

Nederland (en met name Limburg) is net bekomen van het extreme noodweer, of de volgende storm staat alweer voor de deur. Morgen gaat het vooral in het oosten en zuidoosten weer flink tekeer, zo meldt weer.nl.

We kunnen menigeen alvast geruststellen, voor wat het waard is: dusdanig extreem als afgelopen donderdag en vrijdag gaat het dit keer niet worden.

In het binnenland kunnen zware buien ontstaan, waarbij rekening gehouden moet worden met onweer, hagel en harde windstoten. Daarbij kan er een enorme hoeveelheid neerslag vallen, in zeer korte tijd. Zoals gezegd gaan de mensen dat vooral oost-Nederland en het zuidoosten merken. Toch zal ook het westen van ons land ermee te maken krijgen, zij het wat minder hevig.

Temperatuur

Morgen zal de temperatuur aan de kust tussen de 18 a 19 graden zijn, terwijl het in het zuidoosten met 25 graden ook niet onaangenaam is. Vanaf dinsdag gaat de temperatuur fors omlaag. Daarmee daalt ook de kans op neerslag en onweer voor de rest van de week, al kan er dinsdag en woensdag her en der nog een buitje vallen. De wind blijft aanwezig. Aan de kust kan het volgende week zelfs krachtig tot stormachtig gaan waaien.

Laat een reactie achter

Scroll naar boven