Monique Westenberg krijgt nare berichten

Monique Westenberg krijgt nare berichten van nieuwe Nederlanders

Monique Westenberg zit in zak en as. Het knipperlichtvriendinnetje van Andre Hazes dacht lief te doen op Instagram. Ze plaatste een berichtje, waarin ze een gebroken hartje plaatst voor de mensen die het leven in Israël.

Bezette gebieden

Maar dat valt niet bij iedereen lekker. In Nederland schijnen, vooral mensen met een moslimachtergrond nogal gekwetst te zijn door hun ‘broeders en zusters’ in Gaza.

Men probeert er alles aan te doen om in Nederland de vrede te bewaren, want in Nederland wonen veel sympathisanten van Palestijnen. In Rotterdam en Den Haag gingen mensen zelfs de straat al op, om hun steun aan de Palestijnen te laten zien.

Monique Westenberg

Monique had op haar Instagram-pagina een gebroken hartje geplaatst voor de gevallen slacht0ffers in Israël, met daarbij de vlag van het land, maar dat is haar naar eigen zeggen niet in dank afgenomen.

”Na mijn post waarin ik een gebroken hartje postte, kreeg ik berichten in mijn DM van Palestijnse mensen die mij heel erg hebben bedreigd.”

Monique Westenberg krijgt nare berichten van nieuwe Nederlanders

”Ik mag d**dvallen en ben ook een h*er.”, aldus Monique die ‘in gesprek’ is gegaan om sommigen uit te leggen dat ze het niet zo heeft bedoeld.

Bijgedraaid

Monique is erg geschrokken en is heel erg bang. Daarom heeft ze besloten om bij te draaien. Ze geeft de schuld aan de media, want die tonen volgens haar alleen eenzijdige berichtgeving.

”Ik zal eerlijk bekennen dat ik alleen zie wat de media ons laat zien en posts voorbij heb zien komen waarin Israël alleen de steun krijgt. Ik was me er niet van bewust dat dit ook al jaren in Palestina gebeurt. Dit krijgen we helemaal niet te zien. Ja, ik had me beter moeten inleven.”

Monique Westenberg moet onderduiken door nare berichten van nieuwe Nederlanders

Scroll naar boven