Monique Westenberg kan alleen nog maar huilen: ”Mijn hart is gebroken”

Erica Meiland pakt Monique aan: ''Mens zonder eigenwaarde''

Monique Westenberg beleeft vandaag een onzettend moeilijke dag. De knipperlicht-relatie van Andre Hazes meldt op Instagram dat ze er helemaal doorheen zit.

Afscheid

Wat is er precies gebeurd? Houd je vast, want vandaag is het met maar liefst vijf jaar geleden dat Monique afscheid heeft moeten nemen van haar hond Dunya.

Ze had Dunya meer dan 14 jaar, toen het beestje naar de eeuwige jachtvelden ging. Op Instagram schrijft ze er dit over:

”Vanmorgen toen ik in de ogen van Frenkie keek, vertelde ik hem wat voor bijzondere dag het vandaag is: 9 mei, de dag waarop mijn meisje, Dunya, naar de andere kant ging.”

”Op die dag druk in oneindig veel stukjes. Door dat verlies kwam er na een aantal jaar toch weer ruimte voor een andere hond.”

”En dat is hij, mijn mooie jongen! Iedere dag vertel ik hem hoe dankbaar ik ben dat hij ons gekozen heeft en al die stukjes heeft gelijmd.”

”Hij is de aller liefste voor ons en zijn zus Gioia. Mijn hart zal weer breken door het verlies, maar ook dan zal het wederom gelijmd worden.”

”Want zonder honden is voor mij geen leven. Door het zien van deze beelden krijg ik een lach en een traan, maar vooral enorm veel dankbaarheid voor 14,5 jaar onvoorwaardelijke liefde! Ik mis je, Doenie.”

Kinderboek

Dunya had een tum0r in haar hoofd en had ook last van spieruitval. Monique bracht eerder al een kinderboek uit over het verlies van haar hond.

”Dunya was mijn meisje, mijn wereld en zij verdient het om door te leven in de harten van de kindjes die dit boek lezen”, aldus Monique.

Scroll naar boven