Monique Westenberg geeft zoontje (7) uitleg over kinderlijkjes

Monique Westenberg leek het wel een goed idee om haar kind wat voorlichting te geven over de situatie in het Midden-Oosten.

Ontroerend

Op Instagram heeft Mo een ontroerende post gedaan. Hierin staat ze samen met haar kind stil bij de situatie in het Midden-Oosten.

MoniqueW

Boze berichten

Ze schrijft erbij dat ze ‘geprobeerd’ heeft om uit te leggen wat er nu precies gaande is op de wereld. Dat is opmerkelijk, want Monique werd vorige week nog kapotgespammed door boze islamisten.

Ze had het in haar hoofd gehaald om stil te staan bij slacht0ffers aan Israëlische zijde. En daarna kreeg ze talloze berichten waarin ze voor vanalles en nog wat uitgemaakt werd.

Uitleg

Daarop besloot Monique alles een beetje te nuanceren en zich wat beter te verdiepen in een en ander. Nu legt ze dus aan de pas 7-jarige Dreetje uit wat er aan de hand is.

”Zijn enige vraag was: Mama waarom? Waarom maken ze die kinderen d00d?” Monique heeft daarop gezegd dat ze er geen antwoord op heeft.

De uitleg van Monique is dus niet zo goed aangekomen. Wel is ze ‘misselijk. Net als iedereen’, zo schrijft ze op Instagram.

Stilstaan

Westenberg staat ook stil bij de situatie. ”Wij zijn vanmorgen bij de zee gaan zitten. Kijkend over dat oneindige water en ik heb hem verteld dat hij via de zee liefde kan sturen.”

”De wind neemt zijn gedachten mee naar waar die kindjes nu zijn. Zowel op de aarde als in de hemel. Laten we dit met zijn allen doen. Liefde en licht sturen naar onschuldige zielen.”

Scroll naar boven