Monique Westenberg deelt harde sneer uit aan André en Sarah

Monique Westenberg zit de laatste tijd goed in haar vel. Ze heeft afgelopen zomer een top vakantie gehad met kleine Dré. Ook lijkt het erop dat ze geen liefdesverdriet meer heeft. Maar ze heeft nu wel een interessante Post op Instagram geplaatst.

Deze post is waarschijnlijk bedoeld voor André en Sarah. In de post is een bericht te zien over een tijger en een leeuw. In dat verhaal is Monique de wijze leeuw, en André de ezel.

De ezel en leeuw

Het verhaal gaat erover dat de ezel een discussie heeft met de leeuw. De discussie gaat over de kleur van het gras. De leeuw zegt vervolgens dat je geen tijd moet besteden aan zo’n discussies. De ezel vindt namelijk dat het gras blauw is.  In zo’n situatie kun je nooit winnen. De ezel wil toch zijn gelijk hebben.

Als een persoon denkt dat hij gelijk heeft, dan ga je de discussie nooit winnen. Wij denken dat dit de reden is dat Monique met André de discussie niet aangaat. En dat is heel slim van haar.

Monique heeft er bewust voor gekozen om dit niet te doen. Zij weet dat ze gelijk heeft, dus ze hoeft geen bevestiging van andere.

 

Laat een reactie achter

Scroll naar boven