Het was vaderdag deze week. Door het hele land zette kinderen, echtgenotes en dierbaren hun vader in het zonnetje voor deze bijzondere dag van het jaar. Elk jaar op 20 juni mogen alle vaders van het land zich verheugen om lekker verwend te worden door de familie. Dit gold ook voor Monique Westerberg.

Vaderdag

Wat niet veel mensen weten is dat vaderdag al een eeuwenoude traditie is in het Christelijk geloof. Sinds 1479 wordt deze dag al gevierd door christenen door heel Europa. Als we naar de oudheid kijken werd vaderdag eigenlijk op 19 maart gevierd. Deze dag werd als eerste erkend als nationale feestdag toen Richard Nixon het in een wet ondertekende in 1972.

BEKIJK OOK  Rapper DMX is op 50-jarige leeftijd overleden

Monique Westerberg vaderdag

Monique besloot stil te staan bij haar vader op Vaderdag. Ze deelde een foto op haar Instagram samen met hem. Hier stond de volgende caption bij: “Happy fathers day, love you!” Ook besloot Monique samen met haar kleine Dré een bijzonder cadeau aan André te geven. Haar vader mag trots op haar zijn!

monique westerberg

Maar dat was natuurlijk niet de enige papa waar Monique bij stil stond. Niet lang na haar eerste post over haar eigen vader deelde Monique een bijzondere foto van een armband die haar zoontje voor zijn eigen papa heeft gemaakt. Samen met kleine Dré heeft ze een bijzonder cadeau aan André gegeven. Ze schreef hier het volgende bij: “Fijne Vaderdag André Hazes”.

monique westerberg

Monique en André hebben het nodige meegemaakt in de afgelopen jaren. Ze kwamen meerdere malen weer bij elkaar na vermeende breuken tussen de twee. Hoewel alles in de eerste instantie koek en ei leek, besloten ze er samen uiteindelijk toch een punt achter te zetten. Goed om te lezen dat ze in ieder geval goed met elkaar zijn.


Like it? Share with your friends!