Monique verklaart nu ook de liefde – ‘Maakt mij compleet’

Onlangs liet André Hazes weten dat oma Corrie, de oma van zijn ex Monique, de meest unieke vrouw is die hij ooit heeft ontmoet. Nu laat Monique ook weten hoe zij denkt ook over haar oma, waarmee zij een hele nauwe band heeft.

Ondanks dat André zijn geluk nu bij iemand anders vindt, namelijk bij Bridget Maasland, is hij oma Corrie nooit vergeten. Bijgevoegd aan een foto die hij heeft gedeeld via zijn Instagram schrijft hij:

‘Mooiste, meest unieke vrouw die ik ooit ontmoet heb,’ schrijft André bij een foto van hem en Corrie. ‘Niemand zal snappen wat wij met elkaar hebben. Love you Cor!’

Sterke band

Monique sluit zich dan ook volledig aan bij André en laat dit dan ook duidelijk merken via haar Instagram. Ze plaatst een foto van haar oma Corrie samen met haar zoontje André Hazes Jr en schrijft het volgende erbij:

‘She completes me
How she reads me
Right or wrong
It’s so clear she’s
All that I need
All I need’

Nadat André Hazes dit zag heeft hij hierop liefdevol gereageerd, namelijk met twee hartjes. Dat laat maar zien dat er geen negatieve sfeer is rondom de exen.

Voor Nederland was oma Corrie geen onbekende. Ze was vaak te zien op tv samen met André, Monique en hun zoontje André Hazes Jr, tijdens de realitysoap (Ik haal alles uit het leven) over de zanger.

Wat een prachtig eerbetoon van Monique aan oma Corrie. Deel dit artikel om je steun te betuigen aan Monique in deze lastige situatie.

Bron: Story