‘Andre liet Monique niet meer in zijn kleedkamer’

Het is niet onbekend dat de relatie tussen André en Monique over is. Onlangs was dit dan ook overal op het internet te vinden. Overigens is er naar buiten gekomen dat ze tijdens de concerten in Ahoy eind oktober ook al niet meer samen waren.

Kleedkamer

André heeft regelmatig shows over het hele land, maar wanneer Monique aanwezig was, was het voor André nooit een probleem om de kleedkamer binnen te komen. Zonder enige toestemming liep ze zonder moeite naar binnen en ook weer naar buiten als ze wilde. Overigens liet een betrouwbare bron weten dat André aan alle mensen die backstage stonden liet weten dat Monique niet welkom was in zijn kleedkamer. Monique moest hiervoor eerst toestemming vragen.

Het is onduidelijk wat de specifieke reden was van André’s verzoek, maar geruchten gaan rond dat Bridget aanwezig was in de kleedkamer. Dit blijft dan ook een gerucht en is nergens te bevestigen. In die periode had André overigens wel al contact, met zijn huidige vriendin, Bridget Maasland.

Bridget Maasland kreeg twee gratis kaartjes, maar vroeg vervolgens om nog acht extra kaartjes. De VIP’s ontvingen kleine gouden kettinkjes, met daarop de naam van de artiest ‘André’. Dagen na de show plaatste Bridget een foto op haar eigen Instagram waarop zij te zien was met het kettinkje.

Bron: Ditjes en Datjes