Monique heeft geld nodig, verhuurt de rechterkant van haar bed aan vreemden

Monique verhuurt haard bed

Bijverdienen is altijd lekker. Werkgevers en uitkeringsinstanties betalen nu eenmaal niet zo veel als dat je zelf wil. Er zijn veel opties om geld bij te verdienen, maar de manier waarop Monique dat doet, is wel heel erg bijzonder. 

Bed

De Australische Monique Jeremiah verdient naar eigen zeggen bijna 600 euro per maand bij met haar bijbaantje. Wat ze doet? Monique verhuurt de rechterkant van haar bed aan vreemden.

Monique, die zichzelf een zakenvrouw vindt, is sinds een tijdje vrijgezel. Op de andere helft van het matras sliep haar ex 2 jaar lang.

Met het verhuren van een matrashelft, verdient ze niet alleen geld maar verkeert ze ook altijd in gezelschap. Tenminste, als iemand een slaapplek nodig heeft.

Hot bedding

Monique, die het ‘hot bedding’ noemt, stelt wel voorwaarden. Want het is niet de bedoeling dat er iemand naast haar komt liggen om intiem te worden.

”Deze optie is geschikt voor mensen die op een volledig respectvolle en vrijblijvende manier naast iemand anders kunnen slapen. Het is met name geschikt voor mensen die gezelschap verkeren boven intimiteit. Er zijn twee mensen nodig welke ruimte, waarden en grenzen respecteren.”

Ze vervolgt: ”Eigenlijk is het precies hetzelfde als het delen van een kamer met twee bedden, alleen slaap je dan samen in mijn enorme bed.”

Niet de veiligste manier

Het is waarschijnlijk niet de meest veilige manier om geld te verdienen. En dat is de reden waarom veel mensen hier liever niet aan beginnen. Je weet immers nooit wie je in huis haalt.

Volgens Monique valt het allemaal best mee. Omdat de kosten van levensonderhoud steeds duurder worden, moet ook zij omhoog.

Maar, zo benadrukt ze: ”Mijn service is hetzelfde als een vijfsterren-hotel. Het is prachtig en comfortabel.” Mensen die in mijn bed willen slapen, betalen 150 euro per week.”

Ze heeft op dit moment overigens al een huurder. ”Mijn ex-vriend wil het graag huren. Hij komt snel weer bij me slapen. Uiteraard moet hij wel betalen.”

Scroll naar boven