Monique bestreed haar agressieve tumor succesvol met wietolie (LEESTIP)

Lees hier het indrukwekkende en verbazingwekkende verhaal van Monique;

Ik heb altijd voor ogen gehad dat als ik een kans wilde maken mijn kanker succesvol met cannabisolie te behandelen ik er echt veel van in zou moeten nemen. Twee redenen, dat is wat Rick Simpson adviseert. En ik heb kort na mijn diagnose contact gezocht met een Nederlandse cannabis onderzoeker voor extra informatie. Wat mij uit het telefoongesprek is bij gebleven is de boodschap dat als ik een kans wilde maken ik echt veel in zou moeten nemen. Dit heb ik altijd voor ogen gehouden. Mijn leven heeft enkele maanden volledig in het teken van cannabisolie slikken gestaan. Iets wat veel prettiger is dan de uitwerking van chemo, maar wel iets waar je druk mee bent, wat betekent dat het normale leven even niet in beeld is. Met name omdat je toch slomer bent, veel meer slaapt, soms onverwachts ineens knetterstoned wordt en dan voor pampus op de bank ligt. Ook nu nog steeds staat mijn leven in het teken van de olie, maar nu mijn kanker volgens de laatste scan bijna helemaal verdwenen is ben ik er wel wat relaxter mee, en sla ik af en toe wat makkelijker een dosis over omdat dat mij beter uitkomt.

Helaas is er niemand die ons kankerpatiënten precies kan vertellen hoeveel olie we moeten innemen, in welke samenstelling, en heel belangrijk: wanneer het wel aanslaat en wanneer niet. Het is echt zelf uitzoeken allemaal. Ik heb veel uitgezocht. Maar ook ik heb nog tientallen vragen. In mijn ogen is de meest deskundige persoon op dit moment, die kan vertellen wat wel en wat niet Rick Simpson. Simpson is geen arts, geen wetenschapper, maar een Canadese boer, die een jaar of 12 geleden ontdekt heeft dat wanneer je olie maakt van cannabis je hoge concentraties werkzame stoffen krijgt waarmee zelfs kanker te genezen is. Ik denk dat hij op dit moment degene is met de meeste kennis omdat hij sinds die tijd enkele duizenden mensen met kanker heeft geholpen en dus op basis van ervaring zeer kundig is geworden. En ook belangrijk om te noemen, hij heeft geen commerciële belangen. Hij verkoopt geen olie, wat hij doet is het verhaal vertellen dat de cannabisolie kanker kan genezen en hij vertelt hoe je de olie zelf kan maken.

LEES OOK:  Hij luncht elke dag met deze dakloze vrouw. Dan vertelt ze hem waar ze al haar geld aan uitgeeft. Hartverscheurend!

Ook Rick Simpson zegt dat je veel nodig hebt. Hij heeft het over 60 gram pure olie in drie maanden tijd om kanker succesvol te behandelen. Als er al reguliere behandelingen zijn geweest met chemo en/of bestraling dan heeft hij het zelfs over een verdubbeling van deze dosering. Lezer, vergis je niet hoeveel dat is. Om 60 gram pure olie te maken is ca. 500 gram wiet nodig, dat is echt veel, en daar word je behoorlijk stoned van. Ik heb zelf nooit de pure olie gebruikt, maar verdunde (van Mediwiet), daarbij heb ik wel altijd de 60 gram
van Rick Simpson voor ogen gehouden (drie of vijf keer verdund, betekent drie of vijf keer zoveel innemen). Ik heb het niet gehaald om 60 gram in drie maanden te slikken, dat was gewoon te veel voor mij. Bleek ook niet nodig te zijn, de successen kwamen bij mij al heel snel, al voordat ik op de aanbevolen hoeveelheid zat. Kennelijk had ik iets minder nodig, maar toch ben ik door gegaan met flink olie slikken, en ik denk dat ik nu inmiddels wel in de buurt zit van de 60 gram, en daarom schat ik dan ook in dat ik de volgende scan te horen krijg echt volledig schoon te zijn.

LEES VERDER OP DE VOLGENDE PAGINA

Wat vind jij? Reageer hieronder: