Monica Geuze twijfelt over coronavaccin: “Ik weet niet of het goed is om je te laten vaccineren”

Monica Geuze is van mening dat ze niet perse het goede voorbeeld hoeft te geven tijdens de coronacrisis. Dat liet ze laatst weten tijdens een interview met het magazine Glamour. In het interview zei ze dat ze niet zeker weet of ze een vaccin gaat nemen. ,,Nou, ik vind mezelf geen voorbeeld. Maar ik denk wel dat ik er rekening mee moet houden wat ik wel en niet post.”

Tijdens de eerste lockdown was ze het er nog helemaal mee eens dat iedereen thuis moest blijven en moedigde ze dit zelfs aan maar nu twijfelt ze daarover. Ze vertelde dat ze nu ziet hoe erg het er met economie aan toe is en er steeds minder achter staat dat iedereen thuis moet blijven. ,,Over die hashtag #ikdoenietmeermee valt genoeg te zeggen”, liet ze weten. ,,Ik bedoel: kritisch zijn is altijd goed, maar dit vond ik niet heel verstandig.”

In het interview vragen ze ook aan haar of ze in een video zou willen vastleggen hoe ze gevaccineerd wordt. Als antwoord daarop geeft ze dat ze niet het gevoel heeft dat ze gevaccineerd hoeft te worden. ,Ik weet zelf niet eens of het goed is om je te laten vaccineren, dus zou ik dan positief of negatief iets kunnen betekenen?”

Ze zegt daarmee dat ze eerst de bijwerkingen op lange termijn wil weten.

,,Sommigen zeggen: ja, je vreet ook elke dag een frikandel, dat is ook slecht voor je. Maar dat wéét je inderdaad en dan is dat een bewuste keuze.”

Laat een reactie achter

Scroll naar boven