Monica (37) wil sporten met een bodyguard: ”Anders komen er steeds hitsige mannen”

Monica (37) wil sporten met een bodyguard: ''Anders komen er steeds hitsige mannen''

De 37-jarige Monica Huldt uit het Amerikaanse Scottsdale (Arizona) gaat vijf keer per week naar de gym maar wordt naar eigen zeggen voortdurend aangesproken door hitsige mannen. Om dit te stoppen, is ze op zoek naar een bodyguard die met haar meegaat naar de gym.

Monica, die een Poolse achtergrond heeft, omschrijft zichzelf als ’te knap voor woorden’. Tegen DailyMail zegt ze goed te begrijpen dat mannen haar aantrekkelijk vinden. ”Ik weet dat ik de droom van elke man ben, maar in de gym wil ik niet aangesproken worden.

Seksuele intimidatie

De vrouw vindt het niet normaal dat ‘hitsige mannen met hun tong uit hun mond naar haar kont kijken’ en voortdurend komen vragen om haar telefoonnummer. ”Ik ben in het verleden vaak seksueel geintimideerd in de sportschool en dat is niet fijn voor een vrouw.”

Bodyguard

Vorig jaar bedacht Monica het idee om een bodyguard in te huren. Die moet dan bij elke oefening naast haar gaan staan en mannen afschrikken: ”Het liefst heb ik een donkere, flink opgepompte man. Dat is toch iets intimiderender dan, sorry, een blanke man.”

Tot op heden heeft Monica nog niemand bereid gevonden om haar bodyguard te worden. En daarom verhoogt ze het bod: ”Ik heb er 3.000 dollar per maand voor over. In cash. Als ik daardoor normaal kan sporten, dan moet het maar”, aldus de teleurgestelde Monica.

Scroll naar boven