Monica (37) wil sporten met een bodyguard: ”Anders komen er steeds hitsige mannen”

Monica (37) wil sporten met een bodyguard: ''Anders komen er steeds hitsige mannen''

De 37-jarige Monica Huldt uit het Amerikaanse Scottsdale (Arizona) heeft geen makkelijk leven. De van origine Poolse vrouw werkt zich vijf keer per week in zweet in de sportschool, maar ondervindt daar erg veel problemen.

Bodyguard

Monica wordt naar eigen zeggen voortdurend aangesproken door hitsige mannen en heeft daarom een rigoureuze oplossing bedacht. Om veilig te kunnen sporten zoekt Monica een bodyguard die haar ondersteunt in de sportschool. Althans, het is de bedoeling dat hij haar afschermt.

Monica omschrijft zichzelf als ’te knap voor woorden’. Tegen DailyMail zegt ze goed te begrijpen dat mannen haar woest aantrekkelijk vinden. ”Ik weet dat ik de droom van elke man ben, maar in de gym wil ik niet aangesproken worden. Daar kan ik even ontsnappen van alle aandacht.”

Intimidatie

De vrouw vindt het niet normaal dat ‘hitsige mannen met hun tong uit hun mond naar haar achterwerk kijken’ en smeken om haar telefoonnummer. ”Ik ben in het verleden vaak seksueel geintimideerd in de sportschool en dat is niet fijn voor een vrouw.”

3.000 euro per maand

Vorig jaar bedacht Monica het idee om een bodyguard in te huren. Die moet dan bij elke oefening naast haar gaan staan en mannen afschrikken: ”Het liefst heb ik een donkere, flink opgepompte man. Dat is toch iets intimiderender dan, sorry, een blanke man.”

Tot op heden heeft Monica nog niemand bereid gevonden om haar bodyguard te worden. En daarom verhoogt ze het bod: ”Ik heb er 3.000 dollar per maand voor over. In cash. Als ik daardoor normaal kan sporten, dan moet het maar”, aldus de teleurgestelde Monica.

Scroll naar boven