Monica (37): ”Mijn man slaapt met andere vrouwen terwijl ik schoonmaak”

Monica (37): ''Mijn man slaapt met andere vrouwen terwijl ik schoonmaak''

De 37-jarige Monica Huldt is een ’traditionele’ huisvrouw die haar geld verdient via, hoe kan het ook weer anders, AlleenFans.

Monica heeft haar leven in het teken gesteld van het gelukkig maken van haar man John (39). Ze doet er alles aan om hem blij te maken.

John bepaalt

Een typische dag bestaat voor Monica uit koken, schoonmaken en fitnessen. Ze laat John elke dag bepalen wat ze aan moet trekken.

”John vindt het mooi als ik sportkleren aantrek. Hij wil niet dat ik make-up draag als we thuis zijn, dus dat doe ik dan ook niet.”

”Sommige vrouwen houden er niet van ons instructies te krijgen over wat ze moeten doen of hoe ze eruit moeten zien. Ik geniet ervan.”

”Wanneer ik doe wat hij zegt, zie ik dat hij gelukkig is. En dat maakt mij dan weer gelukkig. Het is echt een win-win. Geloof me maar.”

Televisie

Onlangs waren Monica en John te zien in het televisieprogramma Love Don’t Judge. Hier legde ze uit dat het ook in de slaapkamer belangrijk is om je man tevreden te houden.

”Ik doe er alles aan om zijn wensen en dromen te verwezenlijken. En ja, dat betekent dat hij ook met andere vrouwen het bed in duikt.”

My Husband Controls My Life - And I Love It | LOVE DON

John is blij

In het programma vertelt John dat zijn vrouw er geen problemen mee heeft. ”Ik denk dat het een luxe is. Ik heb wat de meeste mannen willen.”

”Doordat ik ook met andere vrouwen naar bed mag, heb ik helemaal geen behoefte om vreemd te gaan. Dus ja, het werkt prima.”

Monica heeft echter ook altijd zin: ”Ik sta altijd klaar om John te geven waar hij om vraagt. Ik word er opgewonden van.”

Advies

Monica is ervan overtuigd dat veel huwelijken stranden door ‘de beperkte denkwijze’ van vrouwen. ”Je moet je man het gewoon gunnen om meerdere vrouwen te hebben.”

”Mensen zijn tegenwoordig zo ongelukkig, zijn altijd op zoek naar een nieuwe uitdaging. Waarom niet gewoon gelukkig wezen met wat je hebt?”

”Als John een meisje mee naar huis neemt, dan gaat hij met haar naar onze slaapkamer. In de tussentijd maak ik onze woning wel schoon.”

”Mensen hebben veel vooroordelen, maar John en ik zijn een heel goed team.”

Vrienden verloren

Toch is het niet allemaal rozengeur en manenschijn. ”Ik heb bijna geen vrienden meer over. Ze vinden dat ik geen eigenwaarde meer heb.”

Scroll naar boven