Mohammedanen tuigen jongetje van 10 jaar af en willen het horloge van zijn vader

In Nederland gaat het al langere tijd niet goed. Groepen jongeren zijn niet meer in toom te houden en dat zorgt voor situaties die we liever niet hebben. Maar goed, ze zijn er helaas nu eenmaal en de politiek doet weinig.

Mohammedanen

De kans is groot dat je wel eens van het programma Opsporing Verzocht hebt gehoord. Hierin wordt er aandacht besteed aan mensen die, zoals de naam al aangeeft, gezocht worden.

Ditmaal wordt er gezocht naar twee Mohammedanen. De twee lien op 5 augustus jongstleden in de outlet in Roermond. Het was ontzettend druk.

Mohammedanen tuigen jongetje van 10 jaar af en willen het horloge van zijn vader

Horloge

In vrijgegeven video-opnamen is te zien dat de mannen flinke haast hebben. Ze hebben geprobeerd een familie met kinderen te bestelen. Het gaat om een gezin, dat met een kinderwagen liep.

De getinte medelanders zien dat de vader van het gezin een mooi horloge om zijn pols heeft. De een vertelt de ander dat ze moeten volgen. En dan het liefst naar een plek waar het niet druk is.

Parkeerplaats

De mannen volgen het gezin naar de parkeerplaats. Op de beelden is de vader en zijn zoontje van 10 jaar te zien. Dan komen de mannen bij de vader.

Tegen Opsporing Verzocht zegt de vader: ”Een van de mannen wilde mij een high five geven. Uit reactie gaf ik die. Maar op dat moment trok een van de mannen aan mijn pols, waaraan ik mijn Rolex-horloge droeg.”

Er ontstaat een worsteling. Een van de Mohammedanen trekt een scherp voorwerp, waarbij hij uit wil halen naar de vader. Die weet het af te weren, maar wordt in zijn hand geraakt.

Zijn zoontje van 10 jaar ziet alles gebeuren. Die springt er tussen en krijgt flinke klappen van de twee volwassen mannen. ”Ze hebben mijn zoon aangevallen.”

Op de vlucht

Er komen dan mensen op het gebeuren af. De mannen besluiten weg te rennen. Op camerabeelden die volgen, zien we dat ze van kleding wisselen in een poging niet herkend te worden.

Het jongetje kan sinds de gebeurtenis niet meer goed slapen. De p0litie is er alles aan gelegen om deze mannen te vinden en doet daarbij een beroep op jou. Heb jij informatie? Doe dan je plicht en geef dit tuig aan. Wij hebben besloten een duidelijke foto te plaatsen. Dit soort kakkerlakken verdient geen privacy.

Getinte medelanders meppen kindje van 10 jaar in elkaar

 

Over de auteur

Scroll naar boven
------DEBUG------