Moeder ziet op babyfoon wat schoonmoeder met haar zoontje doet en krijgt de schrik van haar leven

Moeder ziet op babyfoon wat schoonmoeder met haar zoontje doet en krijgt de schrik van haar leven

Een moeder heeft op Reddit een opmerkelijk verhaal gedeeld. Ze had haar pasgeboren zoon naar haar schoonmoeder gebracht en ging daarna aan het werk. Toen ze op haar babyfoon-app keek, kreeg ze de schrik van haar leven. 

De moeder legt op Reddit uit dat haar baby ‘s-avonds en in weekenden borstvoeding krijgt, terwijl ze melk pompt voor andere gelegenheden.

Borstvoeding

Ze schrijft: ”Gisteren, terwijl ik aan het werk was, opende ik mijn babyfoon-app om te kijken of mijn schoonmoeder hem aan het slapen kon krijgen in zijn wiegje. Ze had me namelijk een berichtje gestuurd dat hij hard huilde, dus ze was van plan om hem gewoon vast te houden voor een dutje. Ik wilde zien of het goed met hem ging en of ze hem inderdaad aan het vasthouden was.”

”Maar toen ik naar de camera keek, lag mijn zoontje aan haar borst te zuigen. Ik geloofde niet wat ik zag. Ik heb direct geprobeerd haar te bellen, maar ze nam niet op.”

Moeder ziet op babyfoon wat schoonmoeder met haar zoontje doet en krijgt de schrik van haar leven

Niet meer op baby passen

De vrouw wil niet meer dat haar schoonmoeder op haar zoon past. ”We kunnen een oppas of kinderopvang betalen. Ik heb tegen mijn schoonmoeder gezegd dat ik haar nooit meer alleen laat met mijn zoon en dat ze dat zelf verpest heeft.”

De schoonmoeder reageerde echter niet zoals de vrouw gehoopt had. ”Ze zei dat ik een b*tch ben en dat ze alleen maar probeerde het kind te kalmeren. Volgens haar ben ik onredelijk.”

Haar man vindt dat zijn moeder nog een kans moet krijgen. Hij wil volgens de vrouw geen geld uitgeven aan opvang, als zijn moeder gratis op kan passen.

Scroll naar boven