Moeder ziet iets raars in het oor van haar dochtertje, kinderarts totaal in shock

Moeder ziet iets raars in het oor van haar dochtertje, kinderarts totaal in shock

Jessica DeLoach uit het Amerikaanse Arkansas gaat momenteel het internet over met een extreem heftige TikTok-video. Hierin is te zien hoe ze iets raars opmerkt in het oor van haar dochtertje (2), toen ze haar in bad deed.

Buitenspelen

”Het zag er in eerste instantie uit alsof ze eten in haar oor had gestopt”, zo begint Jessica de video. Het bleek echter iets heel anders te zijn.

”Ik was bezig met werkzaamheden in de tuin en mijn dochter was lekker aan het spelen. Maar toen ik haar ’s avonds in bad deed, zag ik iets vreemds in haar oor.”

Moeder ziet iets raars in het oor van haar dochtertje, kinderarts totaal in shock

Teken

”Het leek dus op voedsel, maar dat kon ik me niet voorstellen.” DeLoach contacteerde een kinderarts, die voorstelde om het meisje langs te brengen voor een check-up. Dat deed ze, waarna de arts een schokkende ontdekking deed. Er kropen twee teken in haar oor.

”Het verwijderproces was ontzettend heftig. Ik moest mijn dochtertje stil houden, zodat de teken veilig verwijderd konden worden. ”

”Een kind van twee heeft geen flauw idee van wat een dokter probeert te doen. Dat maakte het nog lastiger. Uiteindelijk is het goed gegaan. De teken zijn uit het oor van het meisje.

Waarschuwing

”Ik ben blij dat ze er geen schade aan overgehouden heeft. De reden waarom ik dit film, is om ouders te waarschuwen voor het tekenseizoen in de zomer.

”Van andere ouders hoorde ik al vergelijkbare ervaringen, waarbij teken zelfs van een hond naar hun kind kropen. Ik heb nu geleerd dat het vaker gebeurd dan ik me kon voorstellen.”

Beeld: TikTok-video – mrs.Jess1986

Scroll naar boven