Moeder ziet haar zoontje bidden in de supermarkt – kijkt goed en realiseert hartverscheurende waarheid

Braydon ging op een dag samen met zijn moeder boodschappen doen in de Walmart. Het duurde alleen niet lang of Braydon’s moeder was hem kwijt was in de gigantische voedselketen. Na een tijdje zoeken vond ze hem uiteindelijk en was ze vastbesloten om hem een preek te geven dat hij niet zomaar weg kan gaan.

Maar toen ze hem zag bidden dacht ze twee keer na en besloot ze dichterbij te gaan kijken om te begrijpen waarom hij aan het bidden was. Wat ze toen zag liet haar sprakeloos..

Walmart staat bekend als ’s werelds grootste en drukste voedselketen. Dus even snel boodschappen doen is vrijwel onmogelijk bij Walmart. Vooral als je dan ook nog eens je kind kwijt bent in de gigantische voedselketen. Als ouder zijnde maak je je heel erg zorgen als je je kind kwijt bent, de moeder van Braydon weet hier alles van.

Braydon’s moeder vertelde aan Faith Tap: “Ik had een beetje haast in de Walmart. Toen ik even keek of Braydon nog naast me liep, zag ik hem nergens. Hij wist voor elkaar te krijgen om binnen enkele seconden te verdwijnen.”

Uiteindelijk, na een tijd zoeken, vond ze Braydon knielend richting een bord. Hij was aan het bidden. Braydon’s moeder was volkomen verrast en vroeg wat hij aan het doen was. Op het bord stond geschreven:
‘Elke seconde telt’. Daarnaast stonden afbeeldingen van kinderen die werden vermist.

Kleine Braydon was zijn moeder kwijt, maar toen hij dat bord zag bad Braydon tot god dat hij en de kinderen op het bord, terugkeerde naar hun familie.

De foto van Braydon die aan het bidden is, samen met dit geweldige verhaal, ging snel online en werd meer dan 115.000 keer gedeeld op Facebook. Een Facebook-pagina die toegewijd is aan Aubrey Jayce Carroll (een tiener die sinds 2016 vermist is) zag het verhaal van Braydon voorbij komen en besloot hem als eerbetoon te plaatsen.

“Ik weet niet wie deze kleine man is, maar ik wil je bedanken voor het bidden voor deze kinderen. Één van die kinderen daarboven is mijn neef Aubrey Carroll. Dit heeft mijn hart geraakt. Als ik wist waar of wie deze jongen was, zou ik hem graag persoonlijk willen bedanken. ‘

Volgens het National Center for Missing and Exploited Children worden in de VS jaarlijks ongeveer 800.000 kinderen vermist. Verbazingwekkend veel als je het mij vraagt.

Braydon heeft hiermee laten zien dat we stil moeten staan bij de hoeveelheid vermiste mensen op aarde. Samen kunnen we ervoor zorgen dat iedereen terug kan keren bij hun familie, want elke ouder weet hoe vreselijk het is als je je kind kwijt bent. Deel dit verhaal met je vrienden en familie!

Bron: Faith Tap